over ons

Gezondheidscentrum Gezond en Zijn Eindhoven

Centrum Gezond & Zijn is gestart in 2010.

De voormalige praktijk van huisarts dr. Heijl is omgebouwd tot een complementair & regulier gezondheidscentrum waarin meerdere therapeuten/behandelaars als zelfstandige werken. Onze locatie is te Eindhoven Noord in de wijk Woenselse Heide.

De praktijk heeft 3 behandelkamers, een toilet en een keuken en beschikt over een wachtkamer voor de cliënten. In het centrum is draadloos internet aanwezig.
Het doel van het centrum is om goed betaalbare ruimte te bieden aan behandelaars/therapeuten/artsen die een praktijk willen starten of al een praktijk hebben maar uitbreiding wensen. Dit kan zijn op gebied van voeding, psyche of fysiek. Bv Orthomoleculair, Hypnose, (Voet)Reflex, Huid, Cranio Sacraal Homeopathie of noem maar op; we willen graag een breed centrum aanbieden wat behandelaars betreft op complementair en regulier gebied.

Het grote voordeel van werken in een centrum is de mogelijkheid om samen te kunnen werken, overleg te kunnen plegen, door te kunnen verwijzen en dus collega’s te hebben.
Ook willen we als centrum in de nabije toekomst werken met een bepaalde problematiek dat gedurende een bepaalde periode als thema geldt. Van tevoren hebben we overlegd wat het thema is en welke disciplines hier een bijdrage aan kunnen leveren. Ook daarom wordt regelmatig – een aantal keer per jaar – een vergadering gehouden om over dergelijke zaken te overleggen.

Heb je al een praktijk en wil je uitbreiden in Eindhoven Noord of wil je jouw eigen nieuwe praktijk opbouwen dan ligt hier een mogelijkheid. Zoek je dus een behandelruimte voor 1 of meerdere vaste dagen in de week (of voor in de avonduren), zie je samenwerking als een groot voordeel en heb je energie, zin en tijd om ons centrum te laten groeien? Neem dan contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Graag tot hoors en ziens!

Voor contact hierover: Jan van Tuel 06 1995 95 37