Massage & Acupunctuur Eindhoven

Wendy Dubbelman

  • Massage & Acupunctuur Eindhoven

Massage & Acupunctuur Eindhoven


Welkom bij Massage & Acupunctuur Eindhoven in het Centrum Gezond en Zijn.

Mijn naam is Wendy Dubbelman. Ik ben zorgverzekering erkend acupuncturist, ayurvedisch masseur en massagetherapeut.

Introductiefilmpje


Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur) en CAT (Complementaire Alternatieve Therapeuten). Uw behandelingen worden meestal vergoedt, dit is afhankelijk van uw aanvullende zorgverzekering. U heeft geen verwijzing nodig van de huisarts. Uw eigen risico wordt ook niet aangesproken. Het eigen risico geldt alleen voor de basisverzekering.

Acupunctuur is een oude manier van genezen in China. De basis van acupunctuur is het herstellen van het natuurlijke evenwicht met behulp van naaldjes. Over het lichaam lopen meridianen die ieder hun eigen energetische werking hebben. Door op bepaalde plaatsen de naaldjes te plaatsen, wordt de energie van die meridiaan beïnvloedt en de energie doorstroming in het lichaam hersteld.

Acupunctuur is voor veel klachten inzetbaar, zoals hoofdpijn, slecht slapen, nek- en schouderklachten, menstruatieklachten, burn out, stress, emotionele klachten, overgangsklachten, hoge bloeddruk, huidklachten, maag- darmklachten. tennis arm, RSI, griep, sportblessures, verslavingen etc.

In dit centrum ben ik om de week op vrijdag aanwezig. De oneven weken! Op andere dagen ben ik werkzaam in Best. Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven verwijs ik je naar mijn website.

www.massageacupunctuureindhoven.nl


tel. 06 44694606

Wendy Dubbelman
Massage & Acupunctuur Eindhoven

Beschikbaarheid
Vrijdag