Automatisch schrift

Aty Rijnberg

  • Automatisch schrift

Automatisch schrift


Even voorstellen

Mijn naam is Aty Rijnberg. Mijn hele leven lang praat en overleg ik met mijn gids.

Ik heb mij gespecialiseerd in “Automatisch Schrift”; dat wil zeggen dat ik contact kan maken met overleden dierbaren. Dit gebeurt door middel van het schrijven van een brief door de overledene via mijn hand. Als een persoon plotseling is overleden, dan is het vaak zo dat niet alles is gezegd wat iemand nog graag had willen vertellen. Op deze manier kan de boodschap alsnog overgebracht worden. En soms zitten de achtergebleven dierbaren nog volop met vragen, die dan alsnog gesteld kunnen worden.

Verder heb ik mij gespecialiseerd in het maken van persoonlijke trance-tekeningen op A3-formaat, die een boodschap inhouden voor de aanvrager/aanvraagster.

De tekeningen ontstaan door contact te maken met de (overleden) Zweedse kunstenares HILMA AF KLINT, die gespecialiseerd was in het maken van spirituele/abstracte tekeningen.

Via automatisch schrift zal zij uitleg geven over de boodschap die in de trance-tekening zit.

Hiervoor heb ik een recente foto nodig, waar u alleen op staat, of eventueel een pasfoto, met naam en  geboortedatum (beide foto’s niet ouder dan 1 jaar).

Indien u met vragen bent achtergebleven na het overlijden van een dierbare en het bovenstaande heeft uw interesse, neem dan gerust contact met mij op.

Ook indien u een persoonlijke trance-tekening wenst, dan hoor ik dat graag van u.

Ik ben bereikbaar:

Via e-mail: atyrijnberg@gmail.com

Via mobiel: 06 – 12 16 88 34.