Integrale therapie bij Hoogsensitiviteit

Eveline Vogel

  • Integrale Therapie bij Hoogsensitiviteit

Integrale Therapie bij Hoogsensitiviteit


naar mijn website

Hoogsensitiviteit of hooggevoeligheid houdt in dat iemand meer dan gemiddeld gevoelig is voor allerlei prikkels en signalen die in het dagelijks leven op je afkomen.

In de huidige maatschappij zijn die prikkels en signalen in ruime mate aanwezig. Voor iemand die hoogsensitief is kan dit al erg belastend zijn. Vaak zie je het escaleren bij bepaalde ingrijpende gebeurtenissen zoals een overlijden, een echtscheiding of een reorganisatie.

Hooggevoeligheid kan leiden tot allerlei klachten zoals extreme vermoeidheid, een burnout, somberheid, allerlei lichamelijke klachten, etc. In mijn praktijk help ik mensen die hoogsensitief zijn en daar veel last van hebben, om hun klachten weg te nemen of te verminderen.

Dit doe ik in de vorm van integrale therapie en/of persoonlijke begeleiding. Integrale therapie houdt in dat ik de therapievorm laat afhangen van de vraag en de mogelijkheden van mijn cliënt. Welke vorm het meest passend is, wordt altijd in goed overleg met de cliënt bepaald.

Hooggevoeligheid kan positieve en negatieve kanten hebben. Ik help je graag om de negatieve kanten ervan zo klein mogelijk te maken. Zodat je weer lekker in je vel komt te zitten.

Wil je meer weten over hoogsensitiviteit? Of wil je een afspraak met me maken? Kijk dan eens op mijn website, www.evelinevogel.nl.

Eveline Vogel

Integrale Therapie en Begeleiding bij Hoogsensitiviteit

Beschikbaarheid
Vrijdag

Telefoon: 06 – 55 37 64 00