Craniosacraaltherapie

Ank Gloudemans

  • Craniosacraaltherapie

Craniosacraaltherapie


naar mijn website

Welkom.

In de praktijk bent u welkom voor

Craniosacraaltherapie

Biodynamische Craniosacraaltherapie

In de loop van de jaren heeft mijn belangstelling voor de totale mens zich verdiept via Fysiotherapie, Haptonomie, psychologische scholing, (Biodynamische-) Craniosacraaltherapie, Viscerale manipulaties volgens Barral (oa. Whiplash behandeling), Neurale Systeem Manipulaties. Concreet wil dat zeggen dat u voor een veelheid aan klachten bij mij terecht kunt: Allerlei gezondheidsklachten kunnen verstoring geven in de beweeglijkheid van met name het bindweefsel en andersom.

Van chronische klachten, -vermoeidheid, langdurige gespannenheid, nekklachten, Whiplash, spierproblemen, RSI, posttraumatische klachten.Vaak zijn de klachten onduidelijk en zit je niet lekker in je vel. Je beweegt je niet lekker in je eigen lichaam.Als craniosacraaltherapeut bekijk je het lichaam en geest als een geheel. De klachten kunnen hun oorzaak elders in je lichaam hebben of hebben te maken met stress of een emotionele achtergrond.Met zachte aanrakingen en subtiele, nauwelijks voelbare bewegingen brengen we het bindweefselsysteem, en daarmee het lichaam, weer in balans. Emotioneel loslaten kan hier soms mee gepaard gaan.

Behandelingen worden vaak al snel met een langere periode tussen de behandelingen gegeven.

Ik ben gecertificeerd craniosacraaltherapeut en ingeschreven bij het RCN. Vergoeding  (deels of geheel) van de behandelingen is bij veel zorgverzekeraars, in het aanvullend pakket. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Links:

www.craniosacraaltherapie.nl 

www.craniosacraaltherapieEindhoven.nl

www.craniosacral-biodynamics.org

www.barral.nl

Beschikbaarheid
Dinsdag

Telefoon: 06 – 22 64 11 36